Residentie Clement

Residentie Clement

Astridlaan , Nieuwpoort

Residentie Clement

Nieuwbouwproject gelegen te Nieuwpoort-Stad. Hedendaagse architectuur gecombineerd met een hoogstaande afwerking op wandelafstand van het centrum, openbaar vervoer en lokale winkels. Appartementen met 1, 2 of 3 en grote zongerichte terrassen. Eigen afwerking mogelijk. Schrijf u in om als eerste op de hoogte te worden gebracht van de lancering van dit project op info@portus.be of 058/62.50.50

Centraal gelegen te Nieuwpoort-Stad

Zongerichte terrassen

Hoogstaande afwerking

Hedendaagse architectuur

Makelaar: Annelies Pylyser

Tel 058/62 50 50

E-mail info@portus.be

Annelies ronde met succes haar studies licentiaat handelswetenschappen, opties bedrijfsmanagement en fiscaliteit, af aan de EHSAL (Economische Hogeschool Sint-Aloysius) te Brussel. Ze behaalde er bovendien een aggregaatsdiploma. Na haar studies heeft ze elf jaar juridische en praktische ervaring opgedaan in een notariskantoor aan de kust. In 2015 werd Annelies erkend vastgoedmakelaar en maakte ze de overstap naar het vastgoed. Een zelfstandig kantoor runnen was immers een ultieme droom. Haar notariële ervaring komen hier zeer goed van pas en zijn een absolute meerwaarde in de hedendaagse vastgoedwereld. Ondertussen is Annelies ook een gewaardeerd vastgoeddocent aan Syntra-West.
Annelies is gedreven, enthousiast en behulpzaam. Eerlijkheid en correctheid zijn woorden die zij hoog in het vaandel draagt. In haar vrije tijd is ze een zorgzame mama van twee kindjes, Aline en Julien. Daarnaast zie je haar vaak terug op de fiets, al lopend of al zwemmend.

Residentie Clement

Nieuwbouwproject gelegen te Nieuwpoort-Stad.

Ruime appartementen met zongerichte terrassen met 1,2 of 3 slaapkamers. 

Centrale ligging vlakbij het centrum, openbaar vervoer en lokale winkels.